פנקייק חלבון

פנקייק חלבון

1/2 כוס שיבולת שועל
1/2 כוס חלב שקדים לא ממותק
ביצה 1
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית קינמון
1 כפית דבש (לא חובה)
מערבבים בבלנדר או במעבד מזון את אבקת חלבון מי גבינה, שיבולת שועל, חלב שקדים, ביצה, אבקת אפייה וקינמון עד לקבלת תערובת חלקה. מחממים מחבת טפלון על אש בינונית ומרססים בתרסיס בישול. יוצקים כ-1/4 כוס מתערובת הפנקייק על התבנית לכל פנקייק. מבשלים כ-2-3 דקות מכל צד, או עד שנוצרות בועות על פני השטח והשוליים נראים מבושלים. חזור על הפעולה עם יתרת התערובת. מגישים עם תוספות לבחירתכם, כמו פירות טריים, חמאת אגוזים או סירופ מייפל.
גודל מנה: 2 פנקייקים (בערך 4 אינץ' קוטר)
ערכים:
קלוריות: 240
חלבון: 30 גרם
פחמימות: 25 גרם
שומן: 5 גרם
מתכוני חלבונים