גלידת חלבון שוקולד עתירת חלבון

גלידת חלבון שוקולד עתירת חלבון

1 כוס שמנת
1 כוס חלב מלא
1 כוס יוגורט יווני
2 כפיות אבקת חלבון מי גבינה (50-60 גרם חלבון)
1/2 כוס אבקת קקאו
1/2 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
הוראות:
בסיר בינוני מערבבים את השמנת, החלב והיוגורט היווני. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת מתחילה להתבשל.
מסירים את הסיר מהאש ומערבבים פנימה את אבקת החלבון, אבקת הקקאו, הסוכר ותמצית הווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לבלנדר ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
מעבירים את התערובת למכשיר גלידה ומערבבים לפי הוראות היצרן.
מעבירים את הגלידה לכלי אטום ומקפיאים עד להתייצבות, לפחות 4 שעות.
עובדות תזונה (בערך) למנה:
קלוריות: 400
חלבון: 25 גרם
פחמימות: 30 גרם
שומן: 25 גרם
מתכוני מסה