אבקת חלבון שיבולת שועל

אבקת חלבון שיבולת שועל

1 כוס שיבולת שועל 
1 כוס חלב שקדים לא ממותק
1 בננה, מעוכה
1 כפית קינמון
1 כפית דבש (לא חובה)
בסיר בינוני מביאים את חלב השקדים לרתיחה. מוסיפים את שיבולת השועל ומנמיכים את האש לבינונית. מבשלים כ-5-7 דקות, או עד שהשיבולת שועל רכה ורוב הנוזלים נספגו. מערבבים פנימה את הבננה המעוכה, הקינמון והדבש (אם משתמשים). מחלקים את שיבולת השועל לקערות ומעליה כדור אבקת חלבון מי גבינה. מגישים חם.
גודל מנה: קערה אחת של שיבולת שועל (בערך 1 1/2 כוסות)
ערכים:
קלוריות: 250
חלבון: 29 גרם
פחמימות: 40 גרם
שומן: 4 גרם
מתכוני חלבונים