פלאפ ( קרם ) אבקת חלבון קיטו

פלאפ ( קרם ) אבקת חלבון קיטו

1/2 כוס שמנת כבדה
1/4 כוס גבינת שמנת
1 כף אריתריטול או ממתיק אחר ידידותי לקטו
1 כפית תמצית וניל
בקערה בינונית מקציפים את השמנת עד שנוצרות פסגות נוקשות. מערבבים בקערה נפרדת את גבינת השמנת, האריתריטול, תמצית הווניל ואבקת החלבון עד לקבלת תערובת חלקה. מקפלים בעדינות את תערובת גבינת השמנת לתוך הקצפת.
מגישים צונן, בקערה או בכוס. אתה יכול גם להוסיף כמה פירות יער דלי פחמימות או אגוזים מעל.
גודל מנה: קערה אחת
ערכים:
קלוריות: 290
חלבון: 30 גרם
פחמימות: 2 גרם
שומן: 24 גרם
מתכון חלבון קטוגני